måndag 27 juli 2009

Bättre sent än aldrig....

En jobbarkompis till mig (så väl som gammal studiepolare) har gått och gift sig idag. Jag gjorde detta enkla kort dagen till ära men jag tror dessvärre att det inte kommer fram förrän imorgon för det verkar som att posten tömmer brevlådorna ganska tidigt på söndagar... : (

Men som sagt bättre sent än aldrig....

I morgon bär det av till Malmö för lite jobb på travet där. Det är Hugo Åbergsdagen med extra V75 och det brukar komma jättemycket folk.

Så, Louise, om du läser detta, imorgon tisdag är en bra dag att spela en Harry Boy : )

lördag 25 juli 2009

Min första tag...


Ska strax iväg på en inflyttningsfest och tänkte därför ha med mig ett litet kort. I och med vi köpt en fin kasse att ha presenten i tänkte jag det kunde passa bra att göra en tag att hänga på kassen. Lägg märke till färgkoordinationen, presentationen är halva grejen, det vet ni väl ? : )



Ha en underbar lördagskväll!!!

Kramar Madde

Lotteri hos Tingtura


För att fira det första nysläppet av en Majaronistämpel så vill Tingtura bjuda på lite blogg-godis!
Gå in här för att vara med i utlottningen!

Jag håller tummarna...

fredag 24 juli 2009

Dopkort till Agnes


Nu på söndag ska lilla Agnes döpas så jag har givetvis gjort ett litet kort till henne. Rutan i mitten har jag tillverkat själv med hjälp av distresser och vatten. Stämpeln med swirlen kommer från Tingtura. Den fina versen hittade jag inne hos Petra paradise, tyckte den passade så bra på ett dopkort. Hennes namn har jag stansat ut i ett foampapper, blir sån fin effekt när texten är upphöjd.

Ska se om jag kan vaska fram ett kort på Agnes så ni får se hur hon ser ut, hon är ju en liten sötnos : )

Ha det bra!

Kramar Madde


söndag 19 juli 2009

Svea 50 år!

Det här kortet är till "Svea" som fyller 50 år, grattis grattis grattis!
Stämpeln med sjuksyrran och ramen kommer från Skogstokiga. Motiven är målade med en kombination av promarkers och polychromospennor.

Skrev ju i mitt förra inlägg att jag ville ha lite sol och visst har jag fått det...
...lite för mycket bara...
Brände mig i ansiktet, såg ut som en tomat och har nu ömsat skinn typ tre gånger de senaste dagarna...suck
Så nåt vidare brun har jag ju inte blivit ännu men det är klart att sommaren är ju inte slut än : )
Semestern är dock slut nu och imorgon är det åter till jobbet igen.

Dagens tips:
Använd solkräm!

Ha det bra!
Kramar Madde

söndag 12 juli 2009

Lite nya kort...

Här kommer ett bröllopskort i vitt och blått som man öppnar på mitten. Det underbara motivet med brudparet kommer ifrån Skogstokiga. Runtom har jag stansat ut hål och sedan trätt igenom silverfärgat satinband för att få en fin inramning av motivet. Jag har även lagt lite 3D-lack på blommorna för att framhäva dem bättre.

Här är ett kort till en kvinna som fyller 50 år och som gillar Italien och ett gott vin. Det rödrutiga pappret får representera Italien, då de ofta har sådana dukar på italienska restauranger ( har jag fått för mig i alla fall...) Stämpeln med vinflaskan kommer även den från Skogstokiga. Syns lite dåligt men jag har lagt lite 3D-lack på bladet på vinflaskan, blev en häftig effekt.

Imorgon börjar sista semesterveckan och det verkar som att det skulle bli lite bättre väder någon dag i alla fall. Idag ska jag dock jobba lite, bär strax av till Tingsryd som kör trav idag.

Ha det bra!
Kram Madde

torsdag 9 juli 2009

Caroline 30 år!


Idag fyller min jobbarkompis Caroline 30 år, grattis grattis grattis!!! Hon kommer förhoppningsvis bli överraskad när detta kortet dimper ner i hennes brevlåda : )

Den söta stämpeln med kissen i kostym heter "Tuxedo kitten" och kommer från Whipper Snapper Designs. Rosen kommer från Magnolia.

För er som undrar mår jag nu mycket bättre, förhoppningsvis är infektionen helt borta. Men däremot önskar jag mig lite bättre väder, har ju lite mer än en veckas semester kvar och jag skulle gärna vilja bättra på brännan lite... : )

Kram på er!
Madde


fredag 3 juli 2009

Mamma 51 år!



Idag fyller min mor 51 år och vi ska strax iväg på kalaset. Dagen till ära har jag gjort ett STORT kort. Egentligen tänkte jag få med alla djuren på gården, alla kissungar osv, men jag fick inte ihop det på ett bra sätt så jag nöjde mig med hästarna, en kisse och en liten råtta i ena hörnet : )
Kortet är i måtten ca 30 cm x 15 cm och man öppnar det uppåt istället för åt sidan.


Jag har ju som sagt semester och har varit ute och solat och badat lite grann och gissa vad man så klart åker på då..................................

........urinvägsinfektion!!!

den mysigaste av sjukdomar efter maginfluensa eller nåt....suck
Men nu har jag iaf fått medicin så det ska förhoppningsvis gå över på ett par dagar men inget mer badande för mig på ett tag. Som tur är skulle väl vädret inte vara på topp den närmsta tiden heller så jag får hålla mig inne och pyssla lite istället.

Ha det bra!

Kramar Madde