måndag 27 april 2009

Dopkort till Maya


Här kommer ytterligare ett kort som tillverkades på träffen i Rottne. Jag har utgått ifrån färgerna vit och rosa, det är lite dop för mig (om det är en flicka : ))
Kortet öppnas på mitten och på bild två ser ni hur det ser ut i mitten. Listen på framsidan samt inuti kortet runt kanterna har jag gjort med en Martha Stewart stans, scallop dot . Rosen, spetsen och bandet är fynd jag gjorde på träffen hos Landstoken. Det fina lilla metallkorset var det en snäll själ som skänkte mig på träffen.

Kram Madde

söndag 26 april 2009

Fårbuketten


I helgen har jag och mina scrappvänner varit i Rottne på scrappträff som ordnats av Landstoken. Vi har haft jätteskoj och det har verkligen varit givande genom kurser och så mycket inspiration ifrån alla som var där. En del nya saker är inköpta och en del nya alster är skapade som jag kommer visa här så småningom.

Först ut kommer kortet med "fårbuketten". Denna ide fick jag genom att besöka Petra Paradise, hon gjorde ett kort med en fårbukett för ett tag sedan och jag tyckte iden var så kul! Kortet är till en person som fyller femtio och som gillar får så det blir ju perfekt! Tack Petra för detta tips!

Den söta stämpeln med fåret kommer från Penny Black som jag har maskat för att få dem tätare ihop. Stjälkarna har jag målat själv med Promarkers. Kortet öppnas på mitten och bild två visar hur det ser ut inuti. Snälla Gunnie har visat mig hur man gör sådana här fina kort.

Jag blev väldigt nöjd med detta kort, det tog ett tag att göra men det var väldigt kul. Imorgon visar jag ett dopkort som jag gjort under helgen i Rottne.

Ha det bra!

Kram Madde

torsdag 23 april 2009

Award

Denna fina award har jag fått av Anneli och Louise, tack tack tack!!!
Jag blir jätteglad!!!
Gillar era bloggar och era konstverk jätte mycket och vill därför givetvis ge tillbaka denna fina award till er.
Vill även ge den till Gunnie (alias Mormor) och Caroline.

Vi ses på lördag!

Kramar Madde

Liam 1 år

Den söta stämpeln med den lille killen kommer från Magnolia och den har jag fått låna av snälla Louise.

söndag 19 april 2009

Pensionskort

Detta kort är gjort till en man som jobbar på sjukhuset och som snart ska gå i pension. De har ett arbetsredskap som kallas för "hästen" så det blir ett lite internt skämt här.

Bloggcandy hos Helena

Fina grejer som man kan vinna hos Helena, skynda att anmäla er för tävlingen går ut idag.

fredag 17 april 2009

Födelsedagskort till två små tjejer


Här är två födelsedagskort till två små tjejer som snart fyller år. Stämplarna kommer ifrån Magnolias vårpaket och fjärilen är en spellbinder som man kan köra i bl.a. Cuttlebugen.

Mitt tävlingsbidrag

Hos Scrappamemej är det just nu en tävling där man kan vinna presentkort hos Scrappamemej. Den går ut på att göra sin egen tolkning av en skiss och så här blev mitt bidrag. Den söta dalmatinern kommer från Penny black. Skynda in och kika på alla bidragen på Scrappamemej bloggen och glöm inte att rösta för då kan du oxå vinna presentkort. Tävlingen håller på tom 19 april.

fredag 10 april 2009

Andreas 29 år!!!

Idag fyller min käre sambo 29 år, grattis grattis grattis!!! Har gjort ett litet skojigt kort dagen till ära...om ni undrar vad det är för något längst ner till vänster så är det ett (fiske)drag... : )

Kram Madde

torsdag 9 april 2009

Påskkort


Här kommer ett kul påskkort. Vill passa på att tacka för alla fina påskkort jag har fått och alla härliga påskhälsningar. Jag önskar er alla en mysig påskhelg!



Kram Madde

Bloggcandy hos Essmo

Nu kan man vinna fint bloggcandy hos Essmo, hon firar att hon haft 10 000 besökare i sin blogg. Tävlingen håller på tom 10 april.
Besök hennes blogg, hon gör jättefina grejer!

lördag 4 april 2009

60-års kort

Här kommer ett födelsedagskort som jag gjort på beställning av en jobbarkompis. Det skulle vara till en kvinna som fyller 60 och som gillar att segla och har hund. Stämpeln med segelbåten och hunden fick jag låna av snälla Anneli, blomcirkeln kommer från skogstokiga.

fredag 3 april 2009

Babykort

Här kommer ett riktigt rosa och tjejigt babykort som min mammas sambos dotter och kille ska få, kommer nog att dimpa ner i deras brevlåda på måndag.